Friday, 24 June 2011

Tahniah Sepah! Jozan always da Besh! Nabil kaut sorang-sorang! Jambu maintain Jambu!

Assalamualaikum & Hye sayang...

Kawan-kawan,saya tak ngantuk lagi la.Saya nak update pasal Maharaja Lawak boleh tak.Kegedikan la ayat kau Eyka.Hahaha.Nak tau aku ngah wat ape?Aku ngah tengok Maharaja Lawak Final kat utube.Ni sume makan nya pasal.Aku tak leh nak tunggu ulangan er besok la.Ibu cakap Sepah memang besh,Jozan pun besh gilerz.Tu yang tak leh saba aku nak tunggu.

Korang try la tengok sekali video dorang ni,memang lawak babe!Korang yang tengok Maharaja Lawak kena fikir +ve je tau.No -ve tau,hiburan semata-mata je.Macam tak caye je Sepah ley kalahkan Jozan,tapi rezeki anak Shuib kan.(Tak pasal-pasal kan,hehe).Sume tetap besh!

Yang ni video persembahan Sepah Part 1,Besh wo! Ha..ha..ha..semput..............

Sumpah memang aku gelak besar weh!Hahaha,,boleh plak nak tanam terbalik,haha!Siap ada Dafi tu!

Walaupun Sepah ni memang da besh,memang lawak.Jozan tetap kat hati kan.Bukan senang nak jadi Jozan tau.Dorang selalu kuar ngan lawak-lawak baru,kena carik idea baru.Tapi kalau bab-bab spontan dorang memang terbaik.Jom tengok video Jozan plak.

Aku sangat suka kalau tengok JoZan ni cover salah & cover gelak.Lawak dol!

Ah Chai & Mail Lambung terbaik!!

Mesti korang ngah tersengihkan.Jom review Nabil pulak.Tak kisah la Sepah ke Jozan yang menang.Ko tau nok,dak Nabil ni kaut duet lagi banyak dari dorang ni.So tak kisah la dia no berapa pun.Dia tetap untung woooo!!

Terperanjat acik spiderman er hidup!

Dis is besh bro!

Ok,yang last sekali Jambu.Aku minat ngan Jambu sebab tengok reaksi muka dorang lawak gile!Idea Jambu ni pun kadang-kadang lain dari yang lain.Tu yang besh tu,pastu ayat-ayat dorang mesti jadi trademark kt Fb.Ganas dorang ni ka,tapi ganas-ganas pun ati Jambu,walaweh!

Part serang-menyerang tu tak tahan,comey giler!Muka ganas,hahaha!


Eh!Zila Bakarin!

Ok,fine.Habis dah suma aku masukkan video dorang.Apa pun Ac tetap yangpaling sempoi!Asal boleh je dia menyelit dalam lawak-lawak peserta ni.Peace yo!
.
.
.
Hear, See, Speak No Evil




No comments:

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je