Wednesday, 8 June 2011

Rindu seseorang

Assalamualaikum & Hye guys...

Hari ini genap 2 tahun aku kehilangan seorang sahabat,teman,kawan,siblings and sebagainya la.Dia Noor Haryati Idris.Korang-korang yang same batch ngan aku kat poli PD mesti kenal die kan,orang panggil dia Putri.Dia ni happening,always ceria and peramah.Dats y orang senang nak rapat ngan dia.


Kak long and arwah..Comey kan diorang,rindu dua-dua.

09.06.09 tarikh keramat dia,so hari ini genap 2 tahun dia takde ngan kitorang.Tapi rasa-rasenya baru semalam aku dapat call dari Omar Fiqri mintak aku cekkan sama ada arwah ada kat opis ke tak.dat time kitorang ngah L.I @ praktikal. Aku call housemate aku yang lain,l.i dengan arwah nak confirmkan.Kitorang call hospital,pergi hospital dengan harapan panggilan yang kitorang terima tu tak betul but in d end kitorang tetap kena terima kenyataan.

Anyway sayang,setelah 2 tahun aku tau aku banyak seksa kau kat sane.Setiap kali aku teringat kau,aku nangis.Bukan aku sengaja,tapi aku sedih.Aku hilang orang yang aku sayang,yang aku selalu kongsi masalah,yang selalu ceriakan aku,yang selalu teman aku.Susah aku nak lepaskan kau pergi.Tapi Alhamdulillah sekarang aku redha pemergian kau,mungkin ada hikmahnya.Tapi aku takkan pernah lupakan kau sebagai sahabat sejati aku,macam tu juga aku takkan lupakan persahabatan kita dengan Ecah,Cikmeh,Dyra,Debab ngan Akak.

Al-Fatihah untuk awak Noor Haryati Idris.Semoga awak ditempatkan dikalangan hamba-hamba Allah yang beriman.Amin.
.
.
.
T_T
♥♥♥

No comments:

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je