Saturday, 18 June 2011

My Sweet Gugurl and Boboy

Assalamualaikum & Hye guys...

Terasa macam pelik je kan eyka update blog pada hari sabtu and malam-malam buta pulak.Actually saje je nak cerita pasal gugurl and boboy yang aku sayang sangat-sangat.Curious tak?Eh..tak langsung??Dush3,malu aku nokkkkkkkkk!!!

Ini lah boboy and gugurl aku,hehe..Comey x?Sweet x?

Jom aku kenalkan boboy aku dulu.Sebenarnya gugurl ngan boboy tu anak maksu aku,eh..maksu my darling,Naqib Jailani tu. Nama dia Mohd Naufal Hakimie.Sangat-sangat degil tapi mendengar kata budak ni,bagus.Hehe,budak ni panggil aku Eyka je,tapi takpela.Yang penting aku seronok melayan.Opal umur dia dah dekat 3tahun lebih.

Berat la Opal ni...

Sangat-sangat manja ngan Angah dia,jeles i tau!

Yang gugurl tu baru je lahir. 12.06.2011 hari tu.Nama dia Qaseh Nur Aisyah.Besh kan nama die?Lame tu kitorang pegang nama tu,3 4 bulan sebelum dia lahir kitorang dah letak nama tu.

Comey kan ini budak?dah pegang rase taknak bagi balik kat mama die.Tyme ni belum cukup sehari lagi.

Tyme ni pulak Isya dekat seminggu dah.Kena ruam-ruam,cian dia.

Selesai sudah cite boboy and gugurl aku nih.Bila la aku boleh ada boboy and gugurl sendiri kan.Sangat comey budak-budak nih.Rase nak angkut bawak balik je.
.
.
.
^_^

3 comments:

naqib said...

sgt suka kt part ni.....

naqib said...

sgt suka kt part ni.....

Cik Eyka said...

Sy pun suke....
Rindu kat dorang!

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je