Wednesday, 22 June 2011

Aku adalah customer yang baik

Assalamualaikum & Hye dear...


Hehe..pembukaan je dah tergelak kan.Nape?1st tajuk entri aku macam mintak pelempang.2nd aku panggil korang 'dear'.Walaweh,tak terharu ke weh.Hahahaha.Di tengah hari yang cukup indah ni aku nak cite sikit pasal pagi tadi sarapan aku yang tak berapa nak indah.Korang tengok je gambar bawah ni dulu,saje nak main teka-teka ngan korang nih.

Cuba la korang teka apa bende colour hitam kat atas roti canai den ni ha.

Yes,tepat sekali!!(cam aku tau je korang teka ape kan,hahaha).LALAT ok! Sungguh menjijikkan.Wuek,wuek! Lagi jijik korang nak tau tak,mula-mula ak ingat benda alah tu bunga cengkih ok.Siap buat main tu.Bongok, sekali LALAT da.Aduhai,terasa kebodohan aku yang amat-amat sangat.Eyka,eyka.Cepat-cepatla buat spek baru.Kan dah menyusahkan diri rabun-rabun cam ni sampai LALAT dengan CENGKIH pun tak leh nak beza.

Kenapa pulak aku cakap aku ni customer yang baik.Aku tak report pun kat owner tu.Walaweh.Sungguh baik aku ni kan.Aku biarkan je benda tu terletak kat situ.Dekat setahun aku sarapan kat kedai mamak ni,ni 1st time aku jumpa menatang.Pandai-pandai la mamak tu fikir.Kalau dapat kat ibu aku ni,bak kata Naqib Jailani 'Confirm la mesti dapat makan free sebulan'.Hehehe.Waaa!! Tiba-tiba tekak aku mual.Macam dah taknak makan kat kedai tu lagi dah.
.
.
.
Hear, See, Speak No Evil

2 comments:

Finaz Jaafar said...

huahuahua..woiii beragak la roti canai nak letak cengkih celah mana..ewww..hahaha

Cik Eyka said...

xdela...
ak ingt cengkih y die msukkn dlm kari...
fine,aku dh siap golek2kn menatang 2...then msuk mulut...
eeeewwwwwww!!!

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je