Thursday, 16 June 2011

My teen age

Assalamualaikum & Hye guys...


Waaaa......lama gilerz tak update blog gara-gara pc rosak.Pc rosak bukan masalah utama tapi data hilang yang buatkan aku rase macam 'such a gud boy la diz pc,nape tak rosak 1 year before.Takdela data aku setahun kat sini hilang'.Nak recover balik data, huru-hara! Sungguh! Tension....

So,malas nak fikir pasal data-data tu aku take time sikit la nak update blog yang agak dah bersawang.Sebenarnya takde idea pun nak update pasal ape tapi time tengah tengok gambar kat FB tiba-tiba teringat pulak zaman-zaman remaja kan,remaja la sangat.Sekarang dah tua??Oh no!tidak-tidak,i'm getting old!

Ni ha aku tepekkan gambar aku yang tak berape nak remaja la kan,sangat-sangat lucu!

Mesti korang pun banyak kenangan kat sekolah dulu kan.Lagi-lagi sekolah menengah.Of coz la aku pun ada tapi sume kenangan pasal benda-benda nakal je.Takdo yang baik eh,paghah den nih.Kadang-kadang rasa macam nak putar je masa balik kan,nak rasa balik kenangan-kenangan tu even kenangan kene cubit ngan cikgu.Hahaha! 

Pastu zaman sekolah ni mesti ada trend-trend die kan.Dengan kasut high-cut la,kain senteng la,macam-macam la dulu.Kelakar jer,sekarang ade lagi ke trend-trend nih?Mesti la ade betol tak?Semalam lepak kat rumah ngan adik,eh adik ke?Bakal adik la,hahhaha..dush3!!Eyka yang sengal,dia kate ade je trend-trend ni.
Yang aku tengok adik aku nih gaye lipat tudung eh polik sikit,pehtu tali kasut er pun nak ikat reben-reben.Kat dopan lak tu reben eh,terlobih kreatif budak-budak nih.

Ado la jugak die cite budak-budak sekola die sekarang suke jahit kain baju sekolah tu.Bukan jahit yang elok do,tang lipat-lipat tepi tu(boleh pulak tak ingat pe orrang panggil yang lipat-lipat tu kan,hahahaha) diorang jahit kasi tutup.Kotat la jadi er,macam-macam kan.Tapi tu sume pengalaman,nanti diorang akan fikir sendiri bile diorang dah besar.

Ni time aku form 5 buat class day kat PD.Sangatla seronok n eh sangat la kurus haku! Haha

Macam aku sekarang la,hehehe.Akibat kenakalan aku yang melampau,sekarang bile fikir balik.Macam nak tergelak pun ade,macam nak sengalkan diri sendiri pun ada.Ghasak er la,hahaha. Okeyla,maleh la acik nak menaip laie,nanti kito sambung laie la.Buley?

.
.
.
^_^
♥♥♥

No comments:

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je