Friday, 24 June 2011

Akhirnya!

Assalamualaikum & Hye dear...

Walaweh! Akhirnya Sepah menang jugak.Tak kira la Sepah ke Jozan ke menang,waghih Nabil totap untung.Bolot sorang-sorang ooo...RM 150 ghibu 2,walaweh! Kayo pakcik.Sebenarnya aku terlepas tengok Maharaja Lawak tadi.Nak makan ikan bakar nya pasal kan.Bukan senang nak mintak Musaddiq Ayub belanja tu.Tak kisah la Maharaja Lawak tu sobab er pasni confirm ade ulangan er kan.Dapat tengok keputusan dia jadi la.Yang penting muka Zizan tadi sangat cemas ok.Funny giler!

Malas pulak nak update gambar Maharaja lawak,aku update gambar ngah makan la.Boleh gitu?hahaha..Teruja aku sebab 1st time Musaddiq nak belanja aku.Tapi yang men 'spoil' kan mood aku,lauk dia sume pedas-pedas.Agaknya kedai tu dah banyak sangat cili kot,tak tau nak campak ke mana,dorang campakla dalam lauk kitorang.Tak kenyang aku makan pedas-pedas.

Menu utama ikan siakap masak 3 rasa.(Aku rasa siakap kot,tapi kalau salah maap ye,haha).Besar wo ikan dia.Lauk tambahan sayur kailan,cendawan ngan sup tulang.Bukan aku yang order ok.Musaddiq yang tamak sangat..

Ni la Musaddiq dgn gadis dia,Hajar.Gambar curik!Hahaha.

Kau hado?hahaha..

Nampak sedap kan?Memang sedap pun,tapi podeh ya amat-amat.

Untuk korang?Tinggal tulang je,maap la yo.Hahaha..

Dahla,tu je la yang aku nak update.Perut kenyang,mata pun nantok.Time untuk membuta la yo.Korang pun tito,jangan nak online yo.

.
.
.
(Mood konyang,hahaha)

No comments:

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je