Thursday, 19 May 2011

“Our World, Their War”

Assalamualaikum & Hye guys...

Korang peminat setia Transformers ke?? Jom join ak dptkan iket free ni.. Senang je, tp korang kene la jadi ahli Nuffnang Cyg dulu tau,baru bley. Contest die senang je,cuma nasib la korang dapat ke x tiket. Berminat??hehehe...ak dh ckp dh mesti nk punye kn,so korang ley tgk cara2 n langkah2 die kt cini..

Eh..xde eh,hahaha...saje je gurau ngn korang, I'm Sorry... >>>>>klik sini<<<<<< Yg ni betul punye!
Thx la kepada The Ultimate Movie Card yg sangat baik hati nk sponsor kn,(cehh..ingt ko bodek2 kt cni dia tau??)


Korang rase ak nk jd Protector ker Destroyer?? Of coz la i wanna b a Protector juz like BUMBLEBEE!!


Ok2,merepek sudah. Hmm,klu ak jd bumblebee,cm ne ak nk protect da world kn... KUAT 2 dh tntu kn,klu x cm ne ak nk lawan Decepticons yg jahat! 2 kn..huhu,Pastu ak nk kumpul kwn2 robot yg lain. Serang hendap Decepticons yg jahat 2. Hahaha,xpun ak ase aku nk pujuk la Decepticons yg pangkat bawah2 tu join ak musnahkan ketua die dr asyik kene tindas je. kn3???

Nak tau np ak nak jd mcm BUMBLEBEE!! ...sebab die shhhuuuuwwweeettt sgt,comey giler mcm aku! hahahaha..BUMBLEBEE!! ni loyal gile,pastu klaka plak tu,ak mmg gelak sampai kuar airmata tgk pangai die(cm tipu je ni),hehehe..tp betol,BUMBLEBEE!! ni setia kawan,syg gile kt tuan die..2 yg ak suke 2,robot pn ad sifat kemanusiaan cm 2.

Ni BUMBLEBEE!! tgh bersenam,bersenam pn die comey kn..hehehe

.
.
.
.
.
Tggu ape lg?Cite dh abis dh.Nk tgk gmbr BUMBLEBEE!!? Seb bek la ak banyak stok,
nah..tgk puas2 cyg ak nih..

.
.
.
.
.


Dah2. Cyg ak sampai malu nk tunjuk muke die,
k la guys. Have a gud day!

^_^
♥♥♥


No comments:

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je