Thursday, 19 May 2011

Kenapa aku bertudung?

Assalamualaikum...

Mcm agak panas je tajuk entri ak kali ni kn..xkisah la,hehehe... Sbnrnya ak dapat idea nak wt entri ni lepas terbaca page i luv islam. Beleknya belek page die terbaca plak entri ni yang sama ngan tajuk ak kali ini.
Bukan ape,entri dia ni buat kan aku terfikir kejap. Kenapa ak bertudung?? Kenapa erk. Aku pn x ada jawapan yang pasti. Dulu ak ni hebat jgk dengan free hair die. Buka la ckp ak bertudung ni sesaje je..
Idok la juge.. Tp perasaan teringin nak pakai tudung dtg tiba2.

Mmg betol la enti i luv islam 2. Bile kita pakai tudung mesti org sangke bukan2. dah tu mesti org ckp bukan2 mcm permulaan entri yang ak bace tu. Tp ak abaikan je,janji niat aku betol. Kadang2 sampai ak terprngaruh dgn ckp2 diorang. Yela,ak ni mmg la bukan org yg baik sgt. Tp sape la nak ubah kite,klu bukan diri kita sendiri kan.

Ok. Ni gmbr aku mula2 berjinak2 dgn tudung.(Saje je nk test market ni,hakhak!)

Ak harap sgt perubahan ak ni kekal,sikit2 lama2 jadi bukit kn. Korang jgn la salah fhm tau, ak cuma nak kongsi je pengalaman ak. Hmmm,malas la nk tulis panjang. Korang pn bukan nak bace sgt kn. T ak update plak pengalaman ak yang lain. ok??


:P
♥♥♥

2 comments:

kEc!ltAp!moLeK said...

kan cantik pakai tudung... teruskan bertudung.. :)

Nur Atikah A Rahman said...

Thx ina..hehehehe

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je