Sunday, 15 May 2011

Mcm Hampas

Ok fine. Entri kali ni ak nk cite sikit antara Kawan n Sahabat yg korg sayang sgt2 kn. Kite ni slalu anggap kawan2 kite ni macam lebih dari segalanya tp sedar x korg yg kawan n sahabat 2 bende yg berbeza.
 Lalala... Kite straight 2 da point la kn, aku ade bace artikel ni mengatakan bahawa Kawan n Sahabat 2 adalah dua perkara berbeza. Tau np? Kawan ni ada bile kite senang je n bile die perlukan pertolongan kite,ha..cube klu korg mintak tolong kt dorg tyme korg btol2 susah. Mcm ampeh!! Lgsung xnk tlg,dh tu bagi byk alasan plak..

Klu dlm life aku ade la sorg ni, terang2 die ni mmg Kawan..bukan Sahabat. Pasalnya bile die susah mintak tolong ak,kaw2 la pujuk mcm2. Contohnya la klu die xde kenderaan ke,ak sggup anta die balik o pegi ke tmpt yg die nk pg 2. Ak date pn kdg2 kene bawak die. 2 ak xkisah sgt la,ni x bile ak dh anta die ke tmpt y die nk g 2. Bley plak dh smpai die suh ak balik sorg2 kn,sebabnya die nk enjoy ngn orang len plak,xke kurang ajar name nye 2.....


Ok..Motif entri ni sebab nk lepaskan geram kt org 2 je,hehehe!! Cowie babe!




Apabila dtg kesusahan dan kepayahan, di situ lah nyata Kawan dan Lawan.

No comments:

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je