Sunday, 31 July 2011

Weekend saya!

Assalamualaikum & Hye guys...

Weekend ni besh gile ah...Mesti korang curious kan nape besh sangat kan.Jawapan ye den balik kampung ngan my mr Naqib Jailani tercayang. Aicehhh...time ni la tersayang kan.Huhu. Sebenarnya plan gi umah mak aku je sat gi tertukar plan plak pegi umah kawan-kawan.Makan durian babe,tingtong kepala aku sampai umah.

Nampak tak kawasan belakang tu,1st time aku masuk Felda Kepis ni.Korang tau ke?haha..

Kau ado???Hamek kau sebesen durian.

Lepas dah puas aku ngan cayang aku melantak durian,kitorang pun terus gerak balik moncheh(Gemencheh). Sebenarnya minggu depan aku bailk kampung jugak,tapi saje je menggedik nak menyusahkan Naqib Jailani tu,huhuhu.Bila lagi kan?Tapi sampai umah,dapat berita cedey.My love sweetheart sayang,Putih dah mati. Sedih gile! Mak cite lepas je Putih mati abang dia,Mok terus demam sampai sekarang tak lalu makan. Jangan Mok pun ikut Putih sekali dah. Tak sanggup aku,dari kecik aku jaga diorang. Balik-balik dengar mak dah tanam.

Ni time Putih ni kecik lagi.Comel kan?Gebu je.

Ni last gambar Putih,waa...Cedey sangat!

Ni Mok ngah demam,macam ni je dia 24 jam.Risau kitorang.

Hopefully Mok cepat sehat. And Putih aman kat sana.Rindu nak bergurau ngan budak 2 ekor ni. My sayang-sayang. 
.
.
.
T_T
♥♥♥

2 comments:

nuramira said...

Untung la ada orang sayanggg :D Fuhh how cute si putih dan mok . ahaha

Cik Eyka said...

Nuramira:Of coz la untung kn,hehehehe...tgk tuan la,comey jgk..hahahaha

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je