Tuesday, 19 July 2011

Macam mana Facebook korang boleh di Hack?

Assalamualaikum & Hye tawan2*versi pelat2 untuk kawan2


Guys!!!Lepas ni kalau dapat mesej or im dengan bahasa inggeris, korang tak payah la balas.Pastu! kalau dapat link yang pelik-pelik pun even dari membe-membe tak payah bukak.Kalau agak-agak nak kena hack sila lah bukak.Jom review macam mana FB korang kena hack oleh insan yang tak bertanggungjawab!
1 – Kita akan mendapat message dekat facebook @ im,”hi. how are you?
2 – Selepas itu kita akan mendapat message lagi, “Wanna laugh?
3 – Kita akan mendapat message lagi, “It is you on the video ?)) want to see?)
4 – Kita akan mendapat link, “http://94.180.228.224/1567220798” –>(Jangan buka pulak)
5 – Last sekali, “I’ll be out for an hour, will be back soon
6 – Then selepas itu facebook kita kena hack.

Contoh Facebook Hot FM yang telah di hacked baru2 ni..

Kejam kan dorang.Nak tau la ape yang dorang dapat bila hack page orang er?Dapat untung ke?Dapat duet? Ke dapat puas hati?Dah dapat kaki nanti agak-agak puas hati tak?huhu...Pening sudey ayat aku.

Credit to: Paaduu

.
.
.
Taknak letak love,xnak letak smiley!
Boleh?
Hehehe..

1 comment:

Finaz Jaafar said...

ada dapat jugak..
naseb tak layan

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je