Friday, 8 July 2011

Atikah & Rokok!

Assalamualikum & Hye Guys...


Ok la,malas la nak taip panjang-panjang.Aku sebenarnya tadi ngah bocan try la Google nama aku sendiri.Then carik la picture yang berkaitan sekali korang tau aku jumpa hape??

 Korang nampak tak weyh?ke same je macam aku rabun?




Hamek ko aku zoom,sangat mara aku.

Ok fine,boleh pulah nama aku yang indah ni dijadikan brand rokok! Sungguh tak seronok ok! Saya benci rokok! Waaa....nak saman,tak pasal-pasal kan,lantak pi depa la.Rokok ni bukan rokok Malaysia rasanya and bukan den sorang yo namo Atikah,sungguh tak malu kau Eyka!


Ni gambar rokok yang aku kuarkan,tapi aku dah stop kan pengeluaran sebab rokok membahayakan kesihatan,hahaha!

.
.
.

2 comments:

aboyandnick said...

http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/2011/07/persoalan-tentang-terjemahan-bahan.html

Finaz Jaafar said...

agaggaga..bahaya ko ni !
tauke rokok ! makcik kayo ! ngaaaaa=D

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je