Friday, 15 July 2011

Tahniah Eyka tapi Sedey!!!

Assalamualaikum & Hye guys...

Mesti korang tertanya-tanyakan nape aku yang tak tahu malu ni wish tahniah kat diri sendiri.Lepas tu sedey! Malas nak cite banyak,korang review gambar aku ni pastu tolong bagi pendapat sikit.

Keputusan UPU aku.Tak sangka ley dapat.*Klik utk besaukan gambar

So,sekarang korang dah tau nape aku sedey? Tak tahu lagi,aduhai.Ape pun tak boleh la.Aku dapat sambung blaja,seronok weyh! tapi yang menyedihkan harus ke aku dapat kat Sarawak! Jauh er lak ai ha..Dah la jauh,course dia pelik-pelik lak tu,tak penah aku mintak course tu.Korang rasa patut tak aku pergi.

Ada la adik aku sorang ni, Zanie cyg, ajak aku masuk KPTM Bangi.Conventry UK Degree.2 tahun je,course yang memang aku pilih tapi aku pun xsure ngan kos-kos dia kan,rasa-rasa uniMAS or KPTM ni?Guys..tolonglah aku wat pilihan.

Sains kognitif merupakan satu kajian saintifik yang bermatlamat untuk memahami sifat semula jadi fikiran manusia. Ia merangkumi pelbagai bidang termasuk kecerdasan buatan, linguistik, antropologi, psikologi, neurosains', falsafah, and pendidikan-WIKIPEDIA


.
.
Current Mood - Curious
♥♥♥

5 comments:

muhammad amirul said...

g la smbong... bkn senag nk dpat pluag skunk nie... cbe ko byagkn de owang smpai mngis xdp taw.... 2 thun mnugu bru dpat.... so renugkn k n pk msak2..... :)

shila suhaimi said...

congrats dapat sambung blaja!
in my opinion la kan pegi je.belum cuba lom tau kan?so,why dont ko try dulu.but then if ko ta leh bwk baru r alik semenanjung..bukan jauh pon kan?asal dalam malaysia ok ler tu.

good luck!=)

Cik Eyka said...

Mirul:hehhe...ak sbnrnye xbrharap pn nk dpt,lgpn aku apply tp xanta pn sijil2 2...xsgke ley dpt plak,

Cik Eyka said...

Shila:aku ase tak pg kot,mak aku pn berat je nk anta...jauh babe,mslh kwgn lg...
^_^

Finaz Jaafar said...

uihhh sebijik sebutir macam dayah sham la ni..dapek kt sarawak, course yang itu jugak

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je