Thursday, 14 July 2011

Coupon Pizza Hut pulak!

Assalamualaikum & Hye guys...

Setelah menjahanamkan mekdi,time untuk menjahanamkan Pizza Hut pulak.10 orang customer macam aku,punah la fastfood restaurant kat Malaysia ni.Pergi makan kat sana bila ada coupon je.Jom kita print ramai-ramai coupun ni.3 hari je promotion dia,18-19 hb ni je.

 Ada syok ka??Syok babe,

Jom babe print coupon ni.Black and white pun boleh,fotostat pun boleh.Kojo sonang yo tu,tapi jangan print gambar kat atas ni,print kat link bawah ni:

WingStreet Monday coupon: Wing Street Monday
Pasta Perfetto Tuesday coupon: Pasta Tuesday Coupon
Viva Mon-Wed coupon: Viva Mon-Wed Coupon

.
.
.
Wink
♥♥♥ Pizza Hut pulak,boleh?




No comments:

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je