Wednesday, 6 July 2011

Mc Donald yang baik hati bagi kupon free!

Assalamualaikum & Hye guys...

Bersarang blog aku dah ha.Aku banyak benda nak update kat blog aku ni sebenarnya tapi disebabkan amat-amat la busy 2 3 4 hari ni,so tak dapat lah nak update ari ni.Untuk mengahapuskan sarang labah-labah and anai-anai kat blog aku ni aku nak kongsi ngan korang kupon free dari Mc Donald!!

FREE tu babe! Korang taknak ke??Aku tak tipu korang ni.Korang leh tengok kat FB Mc Donald sendiri kalau tak caya. Kupon dia lebih kurang macamgambar bawah ni.



Korang taknak ke weh?Kupon free je tu,print bape sen la sangat.Korang print banyak-banyak bawak 1 keluarga makan.siap ley belanja kawan-kawan lagi,cepat print sebelum 13 Julai! Kupon sebenar dia korang boleh print dari sini >>>> official coupun


.
.
.
Wink
♥♥♥ Mc Donald,boleh?



3 comments:

mr ringgo said...

membace dari belakang.... hahaahah

Finaz Jaafar said...

eh mcm entry aq jeh..huhu

Cik Eyka said...

mr ringgo:membaca dr belakang ye?hehe
Finaz Jaafar:siyes aku xpasan weyh..ak nmpk coupon ni kt fb ira dpr 1..

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je