Monday, 15 August 2011

Makcik Hajah Sitt Al-Wuzara?

Assalamualaikum & Salam Ramadhan...

Hari ni entri aku agak serius cikit.Korang kenal tak Makcik Hajah Sitt Al-Wuzara?Sebelum tu aku nak mintak maaf sebab tersalah buat conclusion yang mana aku bagitau Erlene Tan tu makcik ni tapi sebenarnya bukan.Btw,Erlene Tan ni pun patut malu sebab dia penah cemuh Islam,memang salah dia pun yang pegi cemuh Islam buat ape.

Korang nak tau sape makcik ni?Ikut yang aku bace makcik ni seseorang yang dipercayai beragama Islam tapi menghina Islam dalam blog,FB,Tweeter and laman-laman sosial yang lain.Bukti yang dia hina Islam korang boleh rujuk blog dia sendiri --->> http://makcikhajjahsittalwuzara1001.wordpress.com/


Ni page akaun Google Makcik ni.
Agak kurang hajar kan makcik ni dengan kata-kata dia.Ramai sebenarnya Dajjal bertopengkan manusia macam makcik ni.Contohnya macam Erlene Tan ngan ada sorang mamat dari Singapore ni.Bersetongkol dengan makcik ni untuk menghina Islam.Sekarang ada beberapa individu and pihak-pihak tertentu yang cuba untuk membongkar identiti sebenar makcik ni.Dah layak hukum rejam sampai mati makcik ni.Dari terus hidup baik mati je.

Ni mamat keparat yang setongkol dengan makcik hajah tu.

Ok la,aku pun tak sabar nak tunggu diorang umumkan sapa makcik ni sebenar.Dengar kata diorang bergerak dalam group.Kalau boleh dedahkan sekali semua yang terlibat dalam group tu pastu sumbat masuk dalam ISA.Tak pun rejam je sampai mati diorang ni.Korang kalau nak update pasal makcik ni,nak tengok bukti-bukti and clue-clue yang menuju ke makcik ni korang update kat link-link yang aku bagi kat bawah ni.Kalau ada yang mitak korang block page-page atau person-person tertentu sebab diorang menghina Islam,sebagai orang Islam korang wajib lah block and report page or person tu.






.
.
.

7 comments:

cik fadh said...

hai ! visit dr diari sahabat blogger ;) ermm ade jugak bace blog macik ni, sakit hati sgt2, tp xmo bace sbb takot kiter sebut melalui bacaan kiter plak terpesong nnt . hehe

Kemn Azmaili said...

salam,

Arlene Tan tu kawan saya..Beliau bukan Makcik Hjh Sitt yg dimaksudkan..saya ada buat entri pasal ni..untuk maklumat lanjut, sila baca entri saya:

http://kemnrocky.blogspot.com/2011/08/ini-jawapan-arlene-tan.html

Cik Eyka said...

CIK FADH:Btol 2,eyka tengok-tengok mcm 2 je takdela bace dia nye blog sungguh-sungguh takot kite pun terpesong.Semoga dia dapat hidayah n bertaubat

PaK PiS said...

jom tebalkan iman..suapaya x terpesong akidah.. ^_^

Cik Eyka said...

KEMN AZMAILI:Kawan awak eh?Sy tak cakap dia tu makcik sitt.Awal2 entri sy,sy ade bgtau yg makcik sitt tu bukan Erlene Tan tp dia tetap ade slh sbb pnh menghina Islam.Freedom of speech adlh kebebasan utk bersuara tapi bukan kebebasan utk menghina, :)

Cik Eyka said...

PAK PIS:Lepas bace blog makcik tu cepat2 mengucap takot terpesong secara tak sengaja...teruk ayat2 dia..

Finaz Jaafar said...

hurmm yang pasti mintakkan kita2 ni jangan jadi macam dorang..

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je