Friday, 12 August 2011

Tutorial Nak Tengok Contact Di Facebook

Assalamualaikum & Salam Ramadhan...

Ok,di petang hari yang cukup mendung dan indah ni aku nak tunjuk cikit pasal perihal Facebook kat korang.Selalu contact kat handphone kita simpan nombor telefon kawan-kawan,sedara-mara,jiran-jiran,adik-beradik kan.*perlu ke bagitau Eyka oooiii. Kalau nak tau kat Facebook pun ada! Sebenarnya dah lama aku jumpa benda alah ni tapi tak terfikir pun nak wat entri tapi ada kebaikannya aku wat supaya nak ingatkan korang supaya padam nombor fon dalam tu.Takut disalah guna oleh orang yang tak bertanggungjawab.

Aku malas nak taip panjang-panjang.Korang log-in Facebook korang and buat macam dalam gambar bawah ni.Pastu korang dapat la contact no membe-membe korang.Jangan plak korang pi pedajal dia pulak sebar-sebarkan no dia.Tak baik tau walaupun tu musuh korang.



Ok,abis dah tutorial.Last sekali korang klik kat Contact tu,aku malas nak klik sebab nanti hebohla aku nak padam Contact sorang-sorang kan.Korang buat dulu ye. Okla,Selamat Berbuka!Jangan kelahap sangat bedal sume makanan!

.
.
.
:)
♥♥♥

No comments:

Yang sayang Eyka, :P

Kalau susah,sayang Eyka pakai e-mail je